Certificare ISO – SICERT

SICERT este o firma cu capital integral privat care ofera clientilor sai servicii de certificare iso. SICERT ofera clientilor sai servicii de implementare, verificare, optimizare si certificare a sistemelor de management. Astfel, clientii care sunt in cautarea unui partener in vederea obtinerii unui certificat iso pentru licitatii regasesc in SICERT partenerul ideal care le garanteaza incadrarea in termenele limita de obtinere a certificarii la preturi rezonabile in deplina concordanta cu situatia economica din Romania.

Adaptam mereu preturile cerintelor pietei, astfel, va rugam sa solicitati o oferta de pret in concordanta cu specificul si necesitatile firmei / organizatiei dvs.

CERTIFICARE ISO

Certificarea ISO se va obtine garantat si ramane in grija consultantilor SICERT. Serviciile de certificare au acoperire nationala, pe intreg teritoriul Romaniei, echipele operative se vor ocupa ca firma dvs sa obtina certificarea ISO in timp util astfel incat dvs sa puteti participa la licitatii sau sa oferiti garantia calitatii partenerilor dvs de afaceri.

Preturile pentru serviciile de certificare iso sunt imbatabile si sunt cele mai bune din Romania. Solitati o oferta chiar acum, aici .

CONSULTANTA

SICERT ofera servicii complete de consultanta partenerilor sai astfel ca obtinerea certificarii este GARANTATA in termenul de timp agreat impreuna cu clientii nostri. In baza contractului, consultantii SICERT se vor ocupa in numele firmei dvs de realizarea, optimizarea si implementarea documentatiei ISO precum si de verificarea functionalitatii sistemului de management in cadrul societatii dvs.

PRETURI CERTIFICARE ISO :

Pret un standard ( ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 sau ISO 27001 ) = De la 200 Euro

Pret doua standarde – sistem integrat –  (ISO 9001 si ISO 14001, ISO 9001 si OHSAS 18001, etc) = De la 350 Euro

Pret trei standarde – sistem integrat – ( ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, etc ) = De la 500 Euro

Pentru o oferta de pret adecvata si in deplina conformitate cu specificul companiei dvs, va rugam, nu ezitati sa ne contactati. Va putem oferi prompt un pret competitiv pentru serviciile de care aveti nevoie.