certificare iso 22000

Certificare ISO 22000

Firma noastră vă poate ajuta prin servicii de consultanta în vederea obtinerii acestei certificari, practicand preturi competitive. Vom încerca astfel sa prezentam în rândurile de mai jos avantajele obtinerii ISO 22000.

Certificarea ISO 22000 este un standard elaborat de catre cei mai mari experti din industria alimentara si are rolul de a asigura o conduita cat mai buna in ceea ce priveste comercializarii si producerii de alimente. Certificarea a fost creata in stransa legatura cu Codex Alimentarius, organism creat de ONU cu acelasi scop.

Certificarea ISO 22000 este facuta in asa fel incat sa permita tuturor organizatiilor sa aiba un sistem de management foarte bine pus la punct, care sa respecte tot ce inseamna siguranta alimentara.

Acest certificat se adreseaza tuturor celor care au legatura cu alimentele, incepand cu producatorii de nutreturi, de alimente primare, cei care se ocupa de transportul si de stocarea alimentelor sau cei care le ambaleaza.

Cele mai noi cerinte in ceea ce priveste standardul ISO 22000 au fost publicate in 2005 si reprezinta primul certificat ce face parte din familia standardelor pentru managementul sistemelor de siguranta alimentara.

Pentru a putea obtine o astfel de atestare, o societate trebuie sa respecte conditii care presupun un management interactiv si sistematic, respectarea unor programe de conditionare si respectarea principiilor HACCP.

Implementarea Iso 22000 prezinta numeroase avantaje, atat pentru companiile care il adopta, cat si pentru clienti. Aceasta actiune garanteaza o calitate igienica a tuturor produselor puse spre vanzare, prelungeste valabilitatea produselor si creste un mare avantaj competitiv.

De asemenea, o certificare Iso 22000 creste foarte mult atat increderea clientilor, cat si increderea salariatilor, care avand incredere in produse vor reusi sa ofere o productivitate mult mai mare.

Iso 22000 este creat in asa fel incat sa aduca numai beneficii si sa ajute firmele sa implementeze cele mai moderne solutii in ceea ce priveste siguranta alimentara. Practic, cerintele trasate impun o siguranta alimentara deosebita care reuseste sa impuna ordine pe piata alimentelor, in conditiile in care aceasta creste si se diversifica de la o zi la alta.

22000