Certificare ISO – consultanta si implementare

SICERT.ro –  CERTIFICARE ISO ACREDITATA  – servicii de certificare iso cu acreditare atat in plan national cat si in plan international. Certificarile pe care le punem la dispozitie clientilor nostri sunt recunoscute de toate institutiile si organizatiile atat in Romania cat si in Uniunea Europeana sau non-U.E si sunt in conformitate atat cu standardele ISO cat si cu toate reglementarile internationale in ceea ce priveste acreditarea. Certificatele noastre ISO asigura acces garantat la toate procedurile, licitatii, selectii de oferta, etc.

SICERT.ro este una din principalele companii din Romania care activeaza in domeniul “Certificari sisteme de management”. SICERT incearca sa ofere clientilor sai servicii profesionale de certificare ISO structurate in pachete financiare avantajoase. Compania incearca sa raspunda prompt companiilor ( organizatii mici, medii si mari) care sunt in cautarea unui partener serios, dar ieftin, pentru obtinerea unui certificat iso.

SICERT – se ofera partenerilor sai accesul la o gama larga de certificari : ISO 9001ISO 14001OHSAS 18001,HACCP 22000 si ISO 27001 la cele mai bune preturi de pe piata din Romania.

De ce sa alegeti SICERT:

1. Certificare ISO cu acreditare – Recunoastere Internationala ISO 9001, 14001, 27001 OHSAS 18001 si HACCP ISO 22000.

2. Garantia celui mai bun pret – Ai gasit in alta parte mai ieftin? Iti oferim 100% garantat un pret mai bun.

3. Timp de implementare rapid – incadrare in termene limita.

4. Profesionisti – Consultanti sau auditori cu peste 12 ani experienta in implementare sisteme de management inclusiv in afara tarii.

5. Suport clienti – oferim suport pe toata durata valabilitatii certificatelor clientilor nostri.

Specialistii nostri, auditori cu experienta in sistemele de management, se ocupa integral de procesul pe care il presupune obtinerea certificarii de catre compania dvs.

Reusim sa oferim cele mai bune preturi si cele mai avantajoase termene de implementare datorita unei metode inovative prin care colaboram cu clientii nostri, astfel incat dvs sa puteti participa la concursuri de licitatii in timp util si cu un efort financiar minim.

Preturi pentru certificare

Certificari ISO 9001 – Solicita o oferta, raspundem imediat!

Certificari ISO 9001 si ISO 14001 –  Solicita o oferta, raspundem imediat!

Certificari ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 –  Solicita o oferta, raspundem imediat!

SICERT ofera servicii complete si profesionale  de consultanta pentru implementarea si certificarea celor mai comune standarde din tara si strainatate. La rubrica servicii gasiti o detaliere completa a serviciilor pe care compania noastra le poate oferi firmei dvs. Pentru a obtine o oferta completa si adaptata nevoilor dvs accesati formularul “Cere oferta”. Specialistii nostri va vor contacta de indata si va vor oferi cea mai buna solutie tehnica si financiara.

Consultanta implementare iso

Sicert.ro este una din cele mai importante firme din domeniul consultantei si certificarii sistemelor de management reusind sa implementeze si sa certifice cu succes sisteme de management pentru companii foarte importante din businessul romanesc. Pentru detalii despre portofoliul de clienti nu ezitati sa consultati rubrica Portofoliu. Aici veti regasi o selectie din clientii nostri. Daca doriti ce companii din nisa / domeniul dvs de actvitate au mai colaborat cu noi nu ezitati sa ne solicitati o lista de clienti pe domeniul respectiv.

Consultanta implementare iso – serviciu complet destinat firmelor care doresc obtinerea certificatelor iso.

Certificare ISO – Doriti sa obtineti un certificat iso ( ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 sau ISO 22000) ? Nu trebuie decat sa ne contactati si ne ocupam noi de obtinerea certificatelor ISO pentru dvs.

Recertificare ISO sau Transfer:

Aveti deja un furnizor de servicii in sfera certificaterilor ISO si nu sunteti multumit de felul in care colaborati cu acesta sau doriti diminuarea preturilor de mentenanta sau recertificare. Va putem oferi servicii de recertificare a sistemelor implementate la costuri garantat mai avantajoase sau va putem prelua certificarea in vederea supravegherii anuale fara costuri sau cu costuri minime dar cu tarife anuale mai mici decat la furnizorul actual. Solicitati-ne o oferta in acest sens.

Daca nu v-am convins, dati-ne un telefon si solicitati informatii suplimentare sau o intalnire cu unul dintre consultantii nostri. Sigur o vom face atunci!

SICERT.ro de peste 6 ani in sprijinul dvs!

certificare iso