Avantajele certificarii ISO 9001

 ISO 9001 este, fara doar si poate, cel mai cunoscut standard international si reprezinta managementul calitatii. Un furnizor de servicii care este certificat ISO 9001 dispune de foarte multe avantaje, deoarece poate sa isi asigure clientii ca tot ceea ce ofera reprezinta calitate.

Printr-o certificare ISO 9001, o companie poate sa castige un numar consistet de clienti, poate sa isi imbunatateasca considerabil pozitia pe piata si poate sa atace noi domenii si sa imbunatateasca imaginea firmei.

Ce alte avantaje prezinta o astfel de certificare?

O companie care dispune de o certificare ISO 9001 isi asigura toti clientii ca este o companie de incredere. Acest lucru este extrem de important, deoarece odata ce un client are incredere in tine, sansele ca acesta sa aduca si alti clienti sunt destul de mari.

Certificarea ISO asigura toate persoanele care intra in contact cu firma certificata ca aceasta respecta anumite practici de lucru, respecta cerintele tutulor clientilor si este constienta de fiecare obligatie pe care o are fata de acestia.

Astfel, certificarea ISO 9001 reprezinta o recomandare puternica pentru majoritatea firmelor, oferind sansa de a creste destul de mult.

Desi multi afaceristi considera ca o astfel de certificare nu le este necesara, aceasta se poate concretiza in vanzari mai mari si mai multe, in constructia unei istorii si a unui portofoliu deosebit de bogat si in captarea atentiei si a increderii celor care isi doresc servicii asemanatoare cu cele oferite de firma certificata.

Certificarea ISO 9001 mai asigura si faptul ca tot personalul este implicat in actiunea pe care o face compania, ca managementul fiecarui proces este de cea mai buna calitate si ca intotdeauna se cauta o imbunatatire continua a tuturor serviciilor.

Avantajele certificarii iso 9001 :

Cresterea credibilitatii si a increderii partenerilor dvs de afaceri in serviciile oferite de catre compania dvs
Imbunatatirea imaginii organizatiei dvs pe piata de afaceri 
Conducerea si organizarea activitatilor intregii companii intr-un mod planificat si sistematic, conform principiilor managementului calitatii

avantajele certificarii iso 9001