Industria este un domeniu, foarte activ, cu activitati multiple si extrem de importante. Daca aveti o firma care presteaza activitati industriale, trebuie sa va asigurati ca aceasta respecta toate standardele internationale de siguranta si beneficiaza de toate aprobarile necesare.

Pentru a asigura respectarea standardelor internationale, fie ca este vorba despre calitate, despre protectia mediului sau despre siguranta angajatilor, trebuie sa obtineti certificari ISO in acest sens.

Certificare iso firme industrie

Astfel, certificarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 vor fi deosebit de utile si vor asigura un management care sa respecte fiecare criteriu de calitate.

ISO 9001 se adreseaza strict calitatii. Este sistemul de management al calitatii si asigura respectarea normelor impose la nivel international in acest sens. Avantajele ISO 9001 pot fi numeroase. Printre acestea se pot amunti marirea cifrei de afaceri, reducerea costurilor sau pastrarea pozitiei pe piata.

Iso 14001 este un alt certificat care ofera avantaje maxime, alaturi de alte certificate iso industrie. Acesta se refera la managementul de mediu si asigura o activitate care protejeaza mediul inconjurator. Avantajele ISO 14001 sunt furnizarea unei structuri care previne poluarea, cresterea eficientei fiecarei activitati industriale si reducerea costurilor, sau imbunatatirea performantelor in acest sens.

Nu in ultimul rand, o firma care activeaza in domeniul industrial poate opta pentru o certificare OHSAS 18001. Aceasta este extrem de importanta deoarece vizeaza siguranta muncitorilor. Pe langa un management foarte bun in acest sens, OHSAS 18001 va aduce urmatoarele avantaje:

–        ajuta la cresterea productivitatii muncii;

–        Poate identifica riscurile care apar in timpul muncii si care se refera la sanatatea si securitatea in timpul activitatii;

–        Reduce costurile care vizeaza asigurarea sanatatii si securitatii;

–        Asigura o monitorizare permanenta a performantelor sistemului de sanatate.

Practic, toate certificarile ISO reusesc sa lucreze la imbunatatirea activitatii pe care o are o firma si o ajuta sa devina performanta si sa se impuna pe piata pe care activeaza.

certificare iso firme industrie