Atunci cand decizi ca este timpul sa iti deschizi propria firma de constructii, trebuie sa te asiguri ca toate detaliile sunt foarte bine puse la punct. Din acest motiv, este strict necesar sa ai un plan de afaceri, pe care sa il urmezi pas cu pas, pentru a-ti asigura succesul, sa ai un spatiu perfect pentru a-ti desfasura activitatea la cele mai inarte standarde si evident, sa fii in concordanta cu legea.

Certificate iso firme constructii

Atunci cand vine vorba de lege, este imperativ necesar sa sa stii de certificarile de care ai nevoie si de toata legislatia pe care trebuie sa o respecti.

Iata, asadar, care sunt cele mai importante certificate iso firme de constructii:

–        Iso 9001. Certificarea care asigura managementul calitatii. Aceasta certificare ofera foarte multe avantaje, favorizand comertul international cu bunuri si sericii. Practic, asigura clientii ca firma ta functioneaza respectand toate standardele de calitate care sunt recunoscute la nivel international;

–        Iso 14001. Certificarea pentru managementul mediului. Este certificarea care demonstreaza ca toate actiunile respecta cerintele ce vizeaza securitatea mediului inconjurator. Avantajele se vad in costurile de distributie mai mici, gestionarea mai ieftina a deseurilor si consum de energie redus. De asemenea, imaginea firmei este mult imbunatatita.

–        Ohsas 18001. Certificarea pentru sanatate si securitate ocupationala. Este o certificare ideala pentru orice companie care isi doreste sa minimalizeze riscurile si pericolele la care sunt expusi angajatii. Practic, demonstreza ca se afla in conformitate cu tot ceea ce inseamna siguranta angajatilor.

Implementand toate certificarile sistemelor de management, o firma isi asigura mai multe beneficii, cum ar fi prosperitatea, durabilitatea pe piata si profesionismul. De asemenea, poate atrage si pastra mai multi clienti si poate oferi incredere maxima pentru parteneri si clienti, lucru care se rasfrange inclusiv asupra succesului pe care il are firma .

 

certificate iso firme constructii