Pentru a oferi credibilitate si pentru a reusi sa se impuna pe piata, o firma deratizare trebuie sa obtina mai multe autorizatii si sa respecte un plan foarte bine pus la punct. Este important ca, atunci cand se incep demersurile pentru infiintarea unei firme de deratizare, sa descoperiti toate certificarile care v-ar putea ajuta si toate autorizatiile, precum cea de functionare sau autorizatia sanitar veterinara.

Certificate iso firme deratizare

In ceea ce priveste certificarile ISO, exista mai multe variante care ar putea fi de mare folos. Iata, asadar, cateva certificate ISO pentru firme cu profil DDD care ar putea sa va ajute in demersul dumneavoastra de a dezvolta o astfel de firma:

–        Certificarea ISO 9001. Este o certificare extrem de importanta, pentru majoritatea firmelor care ofera produse si servicii. Practic, aceasta certificare garanteaza ca societatea functioneaza pe baza unor sisteme de calitate care sunt recunoscute la nivel mondial. O certificare Iso 9001 poate aduce mai mult clienti, poate oferi incredere si poate ajuta destul de mult la cresterea vanzarilor, deoarece asigura respectarea anumitor practici de lucru.

–      Certificarea ISO 14001. Pentru o firma de deratizare, certificarea ISO 14001 este deosebit de importanta, deoarece asigura clientii si partenerii firmei ca aceasta respecta toate standardele internationale in ceea ce priveste protectia mediului. O astfel de certificare reduce destul de mult costurile de gestionare a deseurilor si consumul de enrgie, imbunatatind considerabil imaginea firmei;

–      Certificarea OHSAS 18001. Este o certificare care vizeaza sanatatea si siguranta lucratorilor, fiind un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale. Este un standard esential, mai ales in domenii precum deratizarea, unde substantele cu care se lucreaza sunt destul de periculoase. Respectand aceasta certificare, se pot elimina numeroase riscuri si se poate lucra in deplina siguranta.

Evident, exista si alte certificari si aprobari care trebuie obtinute. Pentru obtinerea autorizatiei de la Primaria Capitalei in ceea ce priveste prestarea serviciilor DDD este absolut necesar sa detineti certificari ISo 9001 si ISO 14001, alaturi de celelalte avize sanitare si veterinare.

Certificare iso caen 8129 – Alte activitati de curatenie

certificate iso firme deratizare