Daca v-ati hotarat sa demarati o afacere in domeniul paza si protectie, trebuie sa va asigurati ca aceasta este in deplina legalitate si toate activitatile pe care le faceti sunt de cea mai buna calitate. Evident, veti avea nevoie de un plan de afaceri, de cunoasterea legislatiei si de foarte multe informatii legate de modul in care trebuie sa va desfasurati activitatea.

Daca doriti succes pe o piata care este deja destul de aglomerata, veti avea nevoie si de certificate ISO, care sa asigure calitatea serviciilor si faptul ca respectati toate standardele internationale in ceea ce priveste siguranta angajatilor sau protectia mediului.

Certificate iso firme paza

Cele mai importante certificate iso firme paza sunt, in general, cele necesare aproape oricarei firme care ofera servicii si produse: Iso 9001, Iso 14001 si OHSAS 18001.

Ce reprezinta fiecare certificat iso ?

–        Certificatul ISO 9001. Este cea mai importanta certificare, atunci cand vine vorba despre increderea oferita clientului. Practic, aceasta certificare asigura calitatea serviciilor, a produselor si a managementului firmei, care influenteaza direct calitatea produselor si serviciilor. Certificatele ISO 9001 prezinta foarte multe avantaje, favorizand comertul international cu bunuri si servicii si contribuind la un schimb de buna calitate intre firme;

–        Certificatul ISO 14001. Acest certificat se refera la modul in care reusiti sa protejati mediul inconjurator. O firma certificata ISO 14001 ofera garantia ca isi imbunatateste in continuu performantele de mediul si ca implementeaza intotdeauna idei noi care sa protejeze lumea in care traim;

–        Certificatul OHSAS 18001. Este, de asemenea, o certificare extrem de importanta care vizeaza partea umana. Este un standard elaborat in asa fel incat sa fie compatibil cu toate standardele internationale in ceea ce priveste siguranta muncii. Aceasta certificare are rolul de a le asigura angajatilor un mediu de lucru sigur, in care pot fi productivi.

Certificare caen 8010 – Activitati de protectie si garda

certificate iso firme paza