In cazul hotelurilor si al unitatilor de cazare, certificatele ISO sunt extrem de importante, deoarece pot oferi garantia calitatii si pot imbunatati foarte mult vanzarile si imaginea unitatii de cazare.

Ce tip de certificate ISO hoteluri si unitati de cazare trebuie sa fie obtinute pentru o activitate perfecta, in care sistemul de management este unul foarte bun?

Pentru inceput, sunt suficiente certificarile standard de calitate a serviciilor, de management al protectiei mediului inconjurator si de protectie si siguranta a muncii. Aceste certificate sunt cunoscute ca ISO 14001, ISO 9001 si OHSAS 18001.

Ce reprezinta fiecare si la ce ajuta?

 Certificatul ISO 9001 garanteaza calitatea serviciilor, pentru toate firmele care sunt certificate. Practic, odata ce ati reusit sa obtineti aceasta certificare, ati demonstrat ca puteti respecta un management al calitatii recunoscut la nivel mondial, atat in ceea ce priveste serviciile, cat si in ceea ce priveste produsele. In cazul hotelurilor si a unitatilor de cazare este un certificat esential, deoarece toti clientii vizeaza calitatea in momentul in care ajung la un hotel.

Certificatul ISO 14001 reprezinta certificarea care asigura un management de cea mai buna calitate in ceea ce priveste mediul inconjurator. Respectarea acestei certificari poate duce chiar la economii substantiale, atat cand vine vorba despre consumul de energie, cat si cand vine vorba despre consumul diverselor produse. Practic, certificarea ISO 14001 vizeaza respectarea regulilor internationale in legatura cu mediul si imbunatateste activitati precum reciclarea.

Certificatul OHSAS 18001. Peste tot pe unde exista angajati trebuie sa existe si aceasta certificare, care garanteaza siguranta acestora in timp ce isi desfasoara activitatea. Certificatul OHSAS 18001 este compatibil cu standardele internationale in ceea ce priveste securitatea ocupationala si ofera o garantie fiecarui lucrator.

Obtinerea acestor certificari poate asigura succesul unitatii de cazare si este o actiune extrem de importanta.

Certificate iso hoteluri si unitati de cazare

Certificate iso hoteluri si unitati de cazare