Pentru a putea participa la licitatii publice, o firma trebuie sa indeplineasca o serie de conditii si sa dispuna de certificate ISO, care sa ateste calitatea acesteia.

Atunci cand doriti sa participati la o licitatie publica, va trebui sa dezvaluiti toate detaliile despre afacerea dumneavoastra, incepand cu situatia financiara si terminand cu competenta tehnica de care beneficiaza firma.

Certificate ISO licitatii

Pe langa transparenta totala, sunt necesare si certificatele ISO, pentru a creste cat mai mult sansele unei reusite la licitatii. Astfel, veti avea nevoie de:

–  Certificate de calitate conform SR EN iso 9001 : 2008. Calitatea este o cerinta des intalnita, motiv pentru care este necesara existanta unei politici in ceea ce priveste managementul calitatii. Certificarea ISO care asigura managementul calitatii este ISO 9001:2008. Aceasta certificare poate sa garanteze furnizarea unor servicii cu un nivel constant in ceea ce priveste calitatea si poate fi decisiva in ceea ce priveste succesul la o licitatie;

–  Certificate de mediu conform SR EN ISO 14001 : 2004. Un alt aspect extrem de important este reprezentat de protectia mediului. Certificarile de mediu sunt o garantie ca aveti o strategie de management al mediului si ca incercati sa il protejati, pe cat posibil. O certificare ISO de management al mediului ajuta la economia de resurse si evident, ofera o imagine excelenta firmei. Foarte multe firme isi oficializeaza politica de mediu prin certificarea ISO 14001, care alaturi de certificarea 19001 reuseste sa ajute extrem de mult;

–    Certificate de sanatate si securitate ocupationala conform OHSAS 18001 : 2008. Securitatea celor care lucreaza este o componenta extrem de importanta, atunci cand vine vorba despre o licitatie. Astfel, daca va doriti castigarea unei licitatii, trebuie sa va asigurati ca aveti certificarea OHSAS 18001, care asigura colaboratorul ca respectati toate standardele in ceea ce priveste sanatatea si securitatea in munca.

Aceste certificate ISO pentru licitatii au rolul de a ajuta firmele si de a imbunatatii foarte mult relatiile acestora cu partenerii si cu clientii,asadar, aveti toate motivele sa le obtineti.

certificate iso licitatii