Inainte de a sti mai multe despre certificare ISO ar trebui sa stii ca Organizatia Internationala de Standardizare este un organism independent care furnizeaza standarde benefice de conduita interna si externa pentru o societate. In ceea ce priveste standardul, il putem defini ca fiind calitatea, siguranta si eficienta produselor sau serviciilor furnizate de companii. Certificarea ISO 9001 subliniaza importanta bunurilor si serviciilor de inalta calitate. De asemenea, atunci cand gasiti o rata de piata ridicata sau o lupta crescanda care va poate ajuta in a fi diferentiat, atunci ISO este o solutie-cheie care va ajuta sa va sustineti si sa va asigurati locul pe piata. Inregistrati-va compania si obtineti certificarea ISO acum! Certificatul ISO va ajuta sa va imbunatatiti credibilitatea si autoritatea afacerii, precum si eficienta generala a afacerii.

Cand o organizatie are certificare ISO, are atat de multe avantaje pe care sa le puteti lua in considerare. Vorbim despre calitate atunci cand clientul se intoarce si produsul nu, iar acesta este un citat celebru care spune importanta calitatii produselor folosindu-se de cuvinte simple, insa cu un impact major. In mod obisnuit, veti auzi de la oameni „ acest produs este certificat ISO”, ceea ce inseamna ca un produs este cu adevarat calificat. Atunci cand un produs este certificat ISO, inseamna ca are o calitate mai mare si castiga usor incredere in randul publicului, fara ca acestia sa aiba alte tentatii de a cumpara din alte parti. Ca acronim, ISO reprezinta Organizatia Internationala de Standardizare. Organizatia Internationala pentru Standardizare elaboreaza specificatii pentru produse, servicii, sisteme si proceduri prin care acestea isi pot masura nivelul de excelenta. ISO este o organizatie independenta, dar apartenenta la peste 160 de organisme nationale de standardizare aduce un nivel atat de ridicat de expertiza, incat reglementarile ISO influenteaza pe cele guvernamentale din multe state ale lumii. Scopul standardizarii este de a eficientiza productia in diferite industrii, de a asigura coerenta si siguranta produselor, precum si promovarea colaborarii si compatibilitatii globale. O companie nu poate fi considerata cu adevarat standardizata pana cand nu a obtinut certificarea ISO.

Certificare ISO - descopera avantajele sale

Care sunt principalele avantaje ale certificarilor ISO?

Standardizarea produselor a fost esentiala pentru a sparge barierele comerciale si pentru a permite companiilor sa se desfasoare pe pietele globale. Pe masura ce cercetarile privind eficacitatea si pericolele potentiale ale produselor de consum sunt facute publice, ISO raspunde cu un protocol de standardizare actualizat. Increderea consumatorilor creste pe masura ce produsele evolueaza pentru a deveni mai sigure, mai fiabile si de o calitate mai buna. Produsele care au un efect nociv asupra mediului inconjurator sunt invechite pe masura ce specificatiile ISO devin tot mai ecologice. Standardizarea permite consumatorului sa fie proactiv in cercetarea companiilor si in selectarea produselor si serviciilor de calitate. Studiile si cercetarile efectuate de membrii ISO au condus la imbunatatiri procedurale considerabile in industria siderurgica. Optarea pentru obtinerea certificarii ISO inseamna ca o companie este dispusa si, totodata, capabila sa devina lider în industrie. Unele companii sunt, de asemenea, eligibile pentru a participa la procesul de elaborare a standardelor. In alta ordine de idei, certificare ISO ofera credibilitate si poate fi privita ca un angajament de calitate de catre multi clienti In multe industrii si, de asemenea, in functie de reglementarile de stat, certificarea ISO poate fi o cerinta legala sau contractuala. Certificarea ISO poate permite unei companii sa-si eficientizeze productivitatea, sa isi sporeasca pozitiv achizitiile de resurse si sa creasca notorietatea la nivel international. Eficienta sporita favorizeaza inovarea si cresterea operatiunilor de tranzactionare.Cresterea productivitatii va spori avantajul competitiv al unei companii si va creste cota de piata. Tendinta ISO de a lua in considerare aspecte ale mediului inconjurator a culminat cu dezvoltarea unei metodologii bazate pe metode de eficientizarea acestuia, dar mai ales protectie. Operatiunile interne simplificate reduc costurile si lasa mai putin spatiu pentru erorile care se pot dovedi a fi chiar costisitoare. De prea multe ori companiile repeta aceleasi greseli, deoarece nu au un sistem de inregistrare si corectare a problemelor pe masura ce apar. ISO cere sa pastrati evidente atente ale problemelor, sa le cautati cauzele profunde si sa veniti cu solutii durabile. Rezultatul este mai putine erori, o calitate mai buna a produselor si serviciilor si costuri mai mici.

Certificarea este ISO este dovada unei terte parti ca respectati un standard de management ISO. Va poate arata partilor interesate ca aveti o afacere bine condusa, care are structura, este stabila si pregatita pentru crestere – acest lucru va poate ajuta la solicitarea de finantare, impresionand potentialii investitori. Pentru a obtine certificarea ISO, trebuie sa demonstrati ca afacerea indeplineste cerintele standardului. Desi acest lucru pare greu, multe dintre cerinte sunt bune practici generale de afaceri, iar la Sicert va vom ajuta la fiecare pas. Odata certificat, Sicert va ajuta sa va pastrati in permanenta certificarea.

Veti putea sa ne contactati pentru sfaturi ori de cate ori aveti nevoie de acestea, iar taxele noastre includ consultanta continua, pentru a va menține standardele pe drumul cel bun pentru o recertificare eficienta, an de an. Sicert este o firma cu capital integral privat care ofera clientilor sai servicii de certificare iso. Sicert ofera clientilor sai servicii de implementare, verificare, optimizare si certificare a sistemelor de management. Astfel, clientii care sunt in cautarea unui partener in vederea obtinerii unui certificat iso pentru licitatii regasesc in Sicert partenerul ideal care le garanteaza incadrarea in termenele limita de obtinere a certificarii la preturi rezonabile in deplina concordanta cu situatia economica din Romania. La Sicert, gandim preturile special pentru tine, avand posibilitatea de a ne solicita preturi in concordanta cu specificul si necesitatile firmei dumneavoastra!