Sicert este o firma cu capital integral privat care ofera clientilor sai servicii de certificari ISO. Sicert ofera clientilor sai servicii de implementare, verificare, optimizare si certificare a sistemelor de management. Astfel, clientii care sunt in cautarea unui partener in vederea obtinerii unui certificat ISO pentru licitatii regasesc in Sicert partenerul ideal care le garanteaza incadrarea in termenele limita de obtinere a certificarii la preturi rezonabile in deplina concordanta cu situatia economica din Romania.

Certificarile aduc beneficii de ordin tehnologic, economic si social. Acestea contribuie la optimizarea specificatiilor tehnice ale produselor si serviciilor, facand industria mai eficienta si eliminand barierele din calea comertului international. Conformitatea cu standardele internationale ajuta sa ii putem asigura pe consumatori ca produsele sunt sigure, eficiente si prietenoase cu mediul.

Cu alte cuvinte, certificarea ISO este o declaratie formala conform careia o anumita companie, organizatie sau firma ofera produse si servicii de calitate. Acesta trebuie sa fie emis de o institutie sau de o entitate care are autoritate publica. Astfel, trebuie sa aiba credibilitate in societate. Aceasta credibilitate poate fi instituita prin lege sau poate rezultatul acceptarii sociale. Astazi, ISO este o entitate a carei credibilitate a fost castigata prin acceptarea sociala si este sinonima cu standardizarea si calitatea.

certificari ISO - o multime avantaje

Dar de ce trebuie compania mea sa respecte regulile definite de o entitate care nu forteaza pe nimeni sa le respecte?

Evident, pentru multe industrii, aceasta libertate nu exista cu adevarat, pentru . Cu toate acestea, in general, se poate spune ca unele companii aleg sa dobandeasca certificarea ISO, deoarece considera ca este benefica si avantajoasa pentru bunul mers al afacerii. Importanta certificarii ISO poate fi judecata de beneficiile pe care le ofera organizatia.

  1. Credibilitatea si recunoasterea companiei cresc

Cu totii stim ca certificarea ISO este cea mai buna certificare si, de asemenea, cea mai de incredere din lume. Organizatia ISO dezvolta diferite standarde pentru ca organizatia sa isi creasca productivitatea. Organizatia ISO este recunoscuta de oameni din intreaga lume. Prin urmare, punand sigla marcii ISO pe produsul dumneavoastra, puteti creste valoarea marcii si credibilitatea companiei.

  1. Creste satisfactia clientilor

Pe masura ce organizatia dumneavoastra este certificata cu certificarea ISO, acest lucru va ajuta compania sa demareze procese de afaceri prin care va puteti creste calitatea produsului. Procesele de afaceri sunt integrate pentru a crea un sistem si calitatea produsului poate fi sporit. Odata cu cresterea calitatii produsului, creste satisfactia clientilor si, totodata,  increderea fata de produs. Datorita acestui fapt, vanzarile de produse pot creste foarte mult.

  1. Puteti creste veniturile

Unele dintre produse au o valoare a pretului pe baza marcii. Daca produsele au o calitate buna, puteti creste si costul acestuia. Daca organizatia dumneavoastra are certificari ISO, atunci oamenii au incredere in aceasta si pot achizitiona produsele chiar si la un pret putin mai ridicat.

  1. Creste gradul de satisfactie a angajatilor, dar si cunostintele lor

Certificarea ISO 9001 implica un personal dezvoltat si instruit si le ofera, de asemenea, diversele instrumente de care au nevoie pentru a-si face treaba perfect. Organizatia le ofera procedurile si instructiunile necesare, astfel incat angajatii sa cunoasca tot procesul specific. Pe masura ce sunt pregatati corect in cadrul companiei, cariera lor se poate imbunatati.

  1. Compania dumneavoastra isi va imbunatati statutul in mod consecvent

Organizatia ISO dezvolta standarde si modernizeaza procedurile in functie de situatiile actuale de la nivel mondial. Standardele si procedurile sunt actualizate in mod constant, asa ca aveti sansa de a imbunatati consistenta si calitate produselor sau serviciilor companiei dumneavoastra.

Mai departe, vom trece in revista rincipalele tipuri de certificari ISO:

ISO 9001: Acesta este un standard recunoscut pentru crearea, implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii pentru orice companie. Se aplica industriei de orice dimensiune sau capital. Cel mai recent si revizuit standard a fost publicat in 2015 si este urmat si in prezent.

ISO 14001: Acesta este un ghid despre ceea ce trebuie facut pentru a implementa un sistem de management de mediu. Acesta cuprinde politici, procese, planuri, practici si inregistrari care definesc regulile care guverneaza modul in care compania  interactioneaza cu mediul.

OHSAS 18001: Acest standard prevede ce trebuie facut pentru a implementa un sistem de management al sanatatii si securitatii la locul de munca. Acesta cuprinde politici, procese, planuri, practici si inregistrari care definesc regulile despre sanatate si siguranta.

ISO 22000: Acest standard specifica cerintele pentru un sistem de management al sigurantei alimentelor care sa permita unei organizatii care este implicata direct sau indirect in domeniul alimentar sa planifice, sa implementeze, sa opereze, si intretina si sa actualizeze un certificat care sugereze ideea de produse si servicii sigure, in conformitate cu utilizarea acestora.

ISO 27001: este un standard de securitate a informatiilor, al carui ultima versiune a fost publicata in 2013, ISO 27001 defineste un sistem de management care este destinat sa aduca securitatea informatiilor sub controlul managementului si ofera cerinte specifice. Organizatiile care indeplinesc cerintele pot fi certificate de un organism de certificare acreditat dupa finalizarea cu succes a unui audit.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru dobandirea certificarilor ISO, un ajutor de mare insemnatate pentru nevoile dumneavoastra poate fi compania Sicert, cea care va garanteaza profesionalism, promptitudine si eficienta pentru totate serviciile disponibile. Consultati ofertele diponibile pe sicert.ro si identificati tipul de certificari ISO de care are nevoie firma dumneavoastra!

Avem oferte adaptate nivelului de venituri din Romania, asa ca, impreuna gasim varianta cea mai potrivita pentru compania ta, numai pe sicert.ro!